MENY

MENY

VERKTYG

Vilka produkter väljer du för att driva din verksamhet på nätet? Det är väldigt lätt att man väljer program som inte alls passar verksamhetens behov på sikt. Om du vill bygga en professionell, inspirerande och automatiserad närvaro online, då är det här produkterna för dig.

FAVORIT-

FÖR DIN VERKSAMHET ONLINE

& resurser

01

Produkterna du väljer för din hemsida, onlineutbildningar, säljfunnlar och landningssidor kommer att ha en enorm inverkan på din framgång. Det här är basen bakom mina sajter som jag har använt i flera år och som jag varmt rekommenderar. Det är det bästa av det bästa!

Din Digitala Plattform

Verktyg för

Showit är utan tvekan den bästa hemsidebyggaren i hela branschen. För den som vet vad de vill ha och har höga krav på design, prestanda och flexibilitet är detta en no-brainer. En månad gratis med denna länk.

FLEXIBEL HEMSIDEPLATTFORM

SHOWIT 

Redo att signa-up för din alldeles egna kursplattform? I Kajabi kan du skapa landningssidor, funnlar, automatiserade webbinarier och online-kurser. Du har en 14-dagars gratis provperiod med den här länken. 

A+ DIGITALA KURSER

KAJABI

Supersnygga mail med minimal ansträngning! Dessutom kan du skapa enkla landningssidor och ta betalt för digitala produkter (beta-testas nu. Tillgängligt för Sverige inom kort). Följ länken för att få hela 50% rabatt första året. Du får testa gratis i 30 dagar innan du bestämmer dig. 

HIGH-END MAILLISTA & LANDNINGSSIDOR MED UTCHECKNING

FLODESK 

02

De verktyg du väljer för att skapa content, redigera videos, skapa kursinnehåll och digitala produkter kan verkligen göra en enorm skillnad för din effektivitet. Antingen sparar de dig tid eller så slösar de bort din tid. Här är de verktyg jag rekommenderar för att effektivt skapa snyggt digitalt material.

Digital Produktion

Verktyg för

Grymt program för att skapa snygga designer i vilka format som helst. Till hemsidan, säljsidan, sociala medier, kursmaterial, digitala produkter eller presentationer. 

CONTENTMASKINERI

CANVA

Kan man ens klara sig utan Creative Cloud? Med program som Photoshop, Lightroom och Illustrator har du allt du behöver för att fixa grafiskt material, foto, video & bild. 

BILDHANTERING DELUXE

CREATIVE CLOUD

Även om det finns många riktigt bra sätt att hitta snyggt bildmaterial nu för tiden, så är det få bildbanker som håller samma kvalitét som Adobe Stock. 

BILDBANK AV HÖG KVALITÈT

ADOBE STOCK

Gör videoredigering otroligt enkel. Perfekt för att spela in presentationen på skärmen till ett automatiserat webbinarie och klippa ihop med ett skalbart kameraklipp. 

ENKEL VIDEOREDIGERING

CAMTASIA

Egentligen en produkt utvecklad för bokskrivande, men oj vilket supersätt att organisera sina skrivna texter. Använd till bloggskrivande, mailskrivande eller kursskapande.

ORGANISERA DITT SKRIVANDE

SCRIVENER

03

Vad behöver du för att ha koll på allt som behöver göras i din verksamhet? Här hittar du allt du behöver för att organisera dina uppgifter, planera projekt, schemalägga sociala medier och bocka av att göra-listor. Det här är verktygen som hjälper dig att bemästra din produktivitet.

Ordning & Reda

Verktyg för

Det perfekta verktyget för dig som vill digitalisera dina listor och ToDos. Fantastisk översikt med olika vyer som gör det kul att planera och checka av.  

ORDNING PÅ TODO-LISTORNA

ASANA

Det blir lite mindre kaos i huvudet när man lär sig plita ner & organisera alla sina briljanta idéer och infall i Trello. Jag använder Trello istället för kom-ihåg-lappar.

ORDNING PÅ IDÉERNA

TRELLO

Det enda verktyget du behöver för att planera och förbereda publicering av content för Instagram, LinkedIn, Facebook & Pinterest. Smarta funktioner för bl.a strategier, hashtags och analys.

ORDNING PÅ DE SOCIALA FLÖDENA

PLANN

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då tröttnar man.

INSPO

EN BRA IDÉ

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag älskar allting webb och jag brinner för att hjälpa andra med sådant som jag skulle ha uppskattat när jag påbörjade min resa med att driva business online.
Kul att ha dig här!

HEJ

Mia här

INSTAGRAM

PINTEREST

TILL TOPPEN

KONTAKT

KURS

ARTIKLAR

FAVORITER

SHOPPEN

FREEBIES

HEM

Hitta runt

INTEGRITETSPOLICY

KÖPVILLKOR

KAKPOLICY

ETSY

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online.
Så roligt att ha dig här!

Mia här