MENY

MENY

Alla digitala produkter som säljs via digitalinspiration.se levereras omedelbart vid köp. Eftersom hela värdet av produkten ges vid det tillfället så kan de inte återköpas. 

VILLKOR

VID KÖP

VÅRA

Digitala Produkter

För konsultuppdrag och tjänster debiteras överenskommet arvode för uppdraget, vanligtvis per timme. Kunden faktureras i slutet på varje månad om inget annat är sagt. Synpunkter på faktura eller på resultat av utfört uppdrag återkopplas av kund innan förfallodatum.


Tjänster

På Digitalinspiration säljs digitala produkter och tjänster. Här hittar du våra villkor för respektive kategori. 

Senast uppdaterad: 2024-02-25

Vad gäller större kurser (SBA - Site Boost Academy) uppges villkoren separat. Om du inte blir nöjd med kursen så vänder du dig till mig på mia@digitalinspiration.se med din feedback. Om vi inte kan komma överens om lämpliga åtgärder som känns tillräckliga så återbetalar jag dig halva kursavgiften. Du förlorar då din access till kursmaterialet.

Digitala Kurser

Mia på Bitbat AB (556831-7555) är ansvarig för all försäljning på DiimiStudios.com. För frågor gällande denna policy kan du nå mig via e-post på mia@diimistudios.com

Kontaktuppgifter

hälsar Mia

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då tröttnar man.

INSPO

EN BRA IDÉ

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Jag älskar allting webb och jag brinner för att hjälpa andra med sådant som jag skulle ha uppskattat när jag påbörjade min resa med att driva business online.
Kul att ha dig här!

HEJ

Mia här

INSTAGRAM

PINTEREST

TILL TOPPEN

KONTAKT

KURS

ARTIKLAR

FAVORITER

SHOPPEN

FREEBIES

HEM

Hitta runt

INTEGRITETSPOLICY

KÖPVILLKOR

KAKPOLICY

ETSY

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online.
Så roligt att ha dig här!

Mia här