Den 25 maj 2018 trädde dataskyddslagen GDPR i kraft. Den ersatte då den tidigare personuppgiftslagen (PUL) och ställer krav på oss som företag när vi samlar in och lagrar personuppgifter. I den här policyn kan du läsa om hur DigitalInspiration.se hanterar dina personuppgifter. Din integritet är viktig för mig och jag vill att du ska känna dig trygg med hur dina uppgifter behandlas. 

POLICY

& GDPR

INTEGRITETS

Varför en integritetspolicy? 

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person. Det kan till exempel vara namn, adress, personnummer, e-post eller telefonnummer.

Vad är en personuppgift?

Vi värnar om din personliga integritet och samlar aldrig in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning eller förfrågan. Vi ger aldrig vidare dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund. På DigitalInspiraiton.se samlas personuppgifter in då du:

GENOMFÖR KÖP
När du genomför ett köp av en digital produkt så lagras ditt förnamn, ditt efternamn, IP-nummer och din mailadress för att kunna genomföra din order samt svara på frågor kring din beställning. Dessa uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss och ge dig access till din digitala produkt.

SKRIVER UPP DIG PÅ NYHETSBREV
När du skriver upp dig för mailutskick så lagras ditt förnamn och din mailadress. Väljer du att aktivt tacka nej så upphör mailutskicken omedelbart och dina personuppgifter raderas helt från maillistan vid närmsta månadsskifte.

LADDAR NER FREEBIES
När du laddar ner en freebie så lagras ditt förnamn och din mailadress i maillistan. Väljer du att aktivt tacka nej så upphör mailutskicken omedelbart och dina personuppgifter raderas helt från vår maillista vid närmsta månadsskifte.

ANVÄNDER KONTAKTFORMULÄR
När du använder sidans kontaktformulär så lagras ditt förnamn och din mailadress för att kunna behandla din förfrågan. Dessa uppgifter raderas en skälig tid efter att ärendet är hanterat.


Vilka personuppgifter samlas in?

Senast uppdaterad: 2024-02-25

Mia på Bitbat AB (556831-7555) är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter på den här sidan. För frågor gällande denna policy kan du nå mig via e-post på mia@digitalinspiration.se

Kontaktuppgifter

hälsar Mia

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då tröttnar man.

INSPO

EN BRA IDÉ

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online.
Så roligt att ha dig här!

Mia här