MENY

MENY

 1. Linda Plarsson says:

  Hej,

  Jag har släppt två låtar via Amuse och de finns nu på Spotify. Jag kan inte hitta dem när jag söker bland alla låtar för att ex lägga till dem i stories. Vad tror du kan ha gått fel? Är det för att jag inte regnat mig hos STIM?

  • Mia Tjärnlund says:

   Hej Linda,
   Det har inget med STIM att göra utan du behöver publicera dem till alla de kanaler där du vill att de ska vara tillgängliga. Instagram (om det är här du vill komma åt musiken från stories) är en egen kanal precis som Spotify. Vilka kanaler du vill publicera till väljer du inne i Amuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hej där!

Jag älskar allting webb och hjälper glatt andra med sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på att driva business online.
Så roligt att ha dig här!

Mia här